Tuinkussens Amstelveen

Tuinkussens Amstelveen

Precies de tuinkussens die u zich wenst

Monique’s kussens maakt in eigen atelier tuinkussens van hoge kwaliteit voor thuis in de tuin, voor op het balkon, voor horecabedrijven, strandpaviljoens en instellingen. Zoekt u effen tuinkussens, bonte tuinkussens, of all weather tuinkussens? Tuinkussens voor de stoelen in de buitenkeuken? Tuinkussens voor de loungeset? Tuinkussens voor de klassieke tuinset? Tuinkussens met bijpassende kussens voor het ligbed of met een extra kussen voor de hond? Welke wensen u ook heeft, wij maken het! Wij maken uw tuinkussens perfect op maat in eigen Nederlands atelier en zorgen voor een keurige bezorging van uw tuinkussens in Amstelveen.

  • Tuinkussen op maat gemaakt, dus altijd perfect passend
  • Keus uit 25 kleuren/designs
  • Tuinkussens in all weather kwaliteit leverbaar
  • Kwalitatieve kussens, gemaakt in Nederlands atelier
  • Direct besteld bij de leverancier, dus voordeliger!
  • Tuinkussens voor levering in Amstelveen

Tuinkussens Amstelveen

Waarom kiezen voor tuinkussens van Monique’s Kussens?

Bent u op zoek naar tuinkussens in Amstelveen? Veel aanbieders hebben een anoniem karakter. U bestelt online zonder contact met de makers van uw kussens. Bij Monique’s kussens bestelt u direct bij Monique zelf. Zo weet u wie uw kussens maakt. Uw kussens worden ambachtelijk gemaakt. Dit betekent dat u geen genoegen hoeft te nemen met een standaard maatvoering of een stofkeus die door de fabrikant wordt bepaald. Op basis van ruim 15 jaar ervaring, vakmanschap en plezier in het maken van kussens krijgt u waar voor uw geld in de vorm van goed advies en een uitstekend product.

  • Betaalbaar maatwerk
  • Persoonlijk atelier met ruim 15 jaar ervaring
  • Onderscheidend in klantgerichtheid en service
  • Snelle levertijd van 1-2 weken

Kwaliteit en keus

De tuinkussens die wij voor u maken hebben een kussenvulling van een goede kwaliteit schuimrubber voor comfort en een lange levensduur. Alle kussens hebben een rits zodat u de overtrekken van uw tuinkussens zelf kunt wassen.

Bent u op zoek naar een goed atelier voor originele, maatwerk tuinkussens voor levering in Amstelveen? Neem dan eens contact met ons op via 06 1442 9463 of maak gebruik van het online contactformulier. U kunt rekenen op goed advies, vakmanschap, betaalbare prijzen en een fijne service.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.