Loungekussens Haarlem

Loungekussens Haarlem

Kwalitatief maatwerk voor niet standaard kussen

Bent u op zoek naar perfect passende loungekussens in Haarlem voor uw loungeset? Wilt u de kussens van uw loungeset laten bekleden met een nieuwe stof? In ons atelier in Bladel maken we met de grootste zorg loungekussens, sierkussens en kussens voor tuin- en interieurmeubelen. Levering in Haarlem is mogelijk.

  • Maatwerk loungekussens Haarlem voor thuis, de bedrijfstuin of het horecaterras
  • Maatwerk, dus altijd goed passend
  • Kleurvaste, antibacteriële all-weather stof, leverbaar in vele kleuren
  • Gemaakt in Nederlands atelier voor een betaalbare prijs
  • Loungekussens voor levering in Haarlem
Loungekussens Haarlem

Comfortabele kussens

Kussen horen het lichaam te ondersteunen en comfort te bieden. Passen uw loungekussens niet optimaal op de zitting? Is de vulling van uw loungekussens te dun? Bent u uitgekeken op de standaard stof van uw loungekussen, of is de stof versleten? Wij maken loungekussens op maat voor levering in Haarlem en omstreken. U bestel deze telefonisch of per mail persoonlijk bij Monique, waarna we met veel plezier en precisie aan de slag gaan om u precies de loungekussens te leveren die u zich wenst.

Meer over Monique’s kussens

De naam van ons atelier draagt niet voor niets de naam van de eigenaresse. We willen hiermee benadrukken dat u uw loungekussens voor levering in Haarlem koopt bij een persoonlijk atelier, dat achter haar kwaliteit en afspraken staat. We maken niet alleen loungekussens, maar alle mogelijke kussens voor buiten en binnen. Dit doen we met liefde voor het ambacht met alle ruimte voor de wensen van onze klanten.

Bent u op zoek naar een goed atelier dat u loungekussens op maat maakt, en levert in Haarlem? Neem dan eens contact met ons op: 06 1442 9463 of via het contactformulier op deze site.

Laat onze loungekussens gerust buiten liggen.

Loungekussens maken het buitenleven luxueuzer en aangenamer. Omdat we deze maken van een kleurechte, antibacteriële, vuil- en waterafstotende all weather stof, hoeft u zich niet te haasten om de kussens naar binnen te halen. De stof waarmee wij uw loungekussens overtrekken kan een buitje en het nodige UV-licht verdragen. Hebben ze toch wat geleden? Alle kussens die wij maken hebben een rits, zodat de overtrek zelf eenvoudig van het kussen kunt halen en kunt wassen.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.