Loungekussens Amstelveen

Loungekussens Amstelveen

Maatwerk loungekussens, thuisbezorgd in Amstelveen

Heeft u een loungeset met bijzondere maten en bent u hiervoor op zoek naar mooie loungekussens? Passende loungekussens zijn de kroon op het werk voor doe-het-zelvers die hun eigen loungeset hebben gebouwd. Maar we maken ook loungekussens naar wens wanneer u uw bestaande loungekussens aan vervanging toe zijn. Om elke reden waarom u op zoek bent naar loungekussens voor levering in Amstelveen, wij kunnen ze maken!

  • Loungekussens voor (horeca) terrasstoelen en tuinstoelen
  • Loungekussens voor elk type loungeset
  • Opnieuw stofferen van loungekussens
Loungekussens Amstelveen

Perfect passende loungekussens

Het comfort van uw loungeset staat of valt met de pasvorm van de kussens. N.a.v. de door u opgegeven maten en wensen rondom dikte van de kussens, worden uw loungekussens door ons perfect op maat gemaakt. Uw opdracht wordt met veel aandacht en zorg uitgevoerd in ons eigen atelier in Bladel. Vandaaruit worden uw loungekussens keurig bij u thuisbezorgd door PostNL. Zelf ophalen in ons atelier in Bladel is natuurlijk ook mogelijk.

Buitenkussens en loungekussens

Zoekt u perfect passende buitenkussens voor de loungeset en wilt u niet vastzitten aan een standaard stofkeus? Bij Monique’s kussens maken we in eigen atelier loungekussens, rugkussens voor de loungeset, zitkussens voor de loungeset en bijpassende sierkussens en plofkussens, bestemd voor buiten en binnen. Al onze loungekussens zijn voorzien van een rits, zodat u het kussenovertrek gemakkelijk kunt wassen.

All weather loungekussens Amstelveen

Al onze kussens hebben een vulling van een goede kwaliteit schuimrubber. De hoezen worden gemaakt van weerbestendig, antibacterieel en slijtvaste stof. Deze is leverbaar in 25 verschillende kleuren. Wanneer het lang achter elkaar regent of het regent kort erg veel, dan kan het zijn dat het schuim toch wat nat wordt. U kunt de kussens dan eenvoudig aan de lucht laten drogen en weer gebruiken.

Maatwerk loungekussens kussens voor de horeca

De loungeset is niet meer van het luxe terras weg te denken. Met maatwerk loungekussens van een goede kwaliteit helpen we ondernemers graag aan aantrekkelijke, stevige en vuil- en waterafstotende loungekussens. Al onze loungekussens worden met de grootste zorg gemaakt in ons eigen atelier in Bladel. Levering van onze kussens kan door heel Nederland. Wilt u graag (interieur)advies over de mogelijkheden? Ook daarbij helpen wij graag.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.