Kussens op maat Tilburg

Monique’s maatwerk kussens; standaard kan altijd nog…

Met oog voor de wensen van onze klanten, met enthousiasme voor mooie stoffen en met passie voor ambachtelijk werken maakt Monique’s Kussens maatwerk kussens die wonen en ontspannen mooier en aangenamer maken.

Wanneer ‘standaard’ niet past. Wanneer u een bepaalde vorm, kleur of stof voor ogen heeft. Wanneer u iemand zoekt die uw kussens opnieuw kan bekleden… Voor elke reden waarom u op zoek bent naar kussens op maat in Tilburg kunnen wij u helpen.

  • Kussens op maat voor loungeset, (horeca) terrasstoelen en tuinstoelen
  • Kussens op maat voor ligbedden
  • Kussens op maat voor caravans, campers en boten
  • Sier- en decoratiekussens
  • Bekleding voor matrassen
  • Opnieuw stofferen van kussens

Tuinkussens, loungekussens, tuinstoelkussens

Voor buitenkussens, bestemd voor de tuin- of loungeset kussens maken wij zitkussen, rug-kussens, loungekussens en heerlijke ‘plofkussens’. Al onze kussens zijn voorzien van een rits, zodat u de stof gemakkelijk kunt wassen. Tuinkussens, loungekussens, tuinstoelkussens kunt u nieuw op maat laten maken, maar wij verzorgen ook nieuwe bekleding voor bestaande kussens.

Camperkussens, caravankussens en bootkussens

Nauwkeurige maatvoering is voor camperkussens en kussens voor de caravan erg belangrijk. Dit geldt ook voor bootkussens, waarbij u misschien ook wilt kiezen voor een waterafstotende stof. Ook voor maatwerk kussens voor in de camper, caravan of boot zit u bij onze ambachtelijke kussenmakerij uitstekend! Voor campers en caravans maken wij zitkussens, rug-kussens, rolkussens, matrassen en sierkussens. U kunt kiezen voor diverse diktes van de kussens zodat deze perfect passen. Al onze kussens zijn voorzien van een rits, zodat u de stof gemakkelijk kunt wassen. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende diktes en wordt het precies op maat voor u gemaakt. Is het binnenwerk van de kussens nog goed, maar de stof versleten, vuil of is het tijd voor een nieuwe look? Dan kunt u de kussens voor u opnieuw bekleden.

Maatwerk kussens voor de horeca

Een aantrekkelijk terras trekt mensen. Wanneer u uw gasten ook nog eens een zitplaats aanbiedt waarvan ze niet meer willen opstaan, creëer je een goed (zittend) lopend terras. Daar helpen wij ondernemers graag bij. Maatwerk horeca kussens kunnen wij realiseren als zitkussen, rug-kussens, loungekussen en heerlijke relax-kussen voor ‘Ibiza-style’ lounges. Sterke (outdoor) stoffen zorgen voor duurzaamheid. Ook zijn alle kussens voorzien van een rits zodat de bekleding gewassen kan worden.

Sier- en decoratiekussens maatkussens op maat laten maken

Decoraties en sierkussens als eyecatcher of als elegante toevoeging aan het interieur? Met onze ruime keus in stoffen en kleuren is het allemaal mogelijk. Wij zijn benieuwd naar uw creatieve ideeën en gaan graag aan de slag om uw kussens volledig naar wens te maken. Wilt u graag (interieur)advies over de mogelijkheden? Ook daarbij helpen wij graag.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.