Kussens op maat Eindhoven

Monique’s maatwerk kussens; kwaliteit die wel goed zit

Wanneer u zich met de inrichting van uw huis, tuin of uw (horeca)terras wilt kunnen onderscheiden zijn maatwerk kussens onderscheidende sfeermakers. Ook wanneer de juiste maatvoering voorop staat, zoals kussens voor in de boot, camper of de caravan, wil dat niet zeggen dat u mee moet met de massa. Met kussens op maat kiest u! Dat is een van de grote voordelen van maatwerk kussens. Bent u op zoek naar een persoonlijk, ervaren atelier voor uw kussens op maat in Eindhoven? Monique’s Kussens verzorgt o.a.:

 • Maatwerk kussens voor de loungeset
 • Maatwerk kussens voor tuinstoelen, terrasstoelen, ligbedden
 • Maatwerk kussens voor caravans en campers
 • Maatwerk kussens voor boten
 • Maatwerk kussens voor de horeca, strandpaviljoens, enz.
 • Sier- en decoratiekussens
 • Bekleding voor matrassen

Volledig maatwerk

De kussens die wij maken worden vervaardigd van hoogwaardig schuimrubber. Voor de bekleding heeft u keus uit veel verschillende kleuren en stoffen voor binnen en buiten. Alle werken voeren wij uit in ons eigen atelier. U heeft zelf direct contact met de makers. Dit werkt efficiënt en transparant. Daarnaast houdt dit de prijzen van onze maatwerk kussens betaalbaar. Daarbovenop doen we voor onze klanten graat iets extra’s. Bij elke orde die u plaatst, krijgt u een bijpassende sier- en/of decoratiekussen gratis. Hoe groter de order, hoe meer sierkussens u krijgt.

Monique’s kussens biedt voor uw maatwerk kussens Eindhoven:

 • Mogelijkheden: afwijkende maten? Originele vormen? Wij kunnen het aan
 • Design: veel kleuren, uni of print en type stoffen om uit te kiezen
 • Ambacht: uw maatwerkkussens worden in eigen atelier gemaakt
 • Snelle levertijd: doorgaans 1-2 weken
 • Betaalbaarheid: geen tussenhandel, geen extra kosten

Monique’s kussens, voor uw maatwerk kussens Eindhoven

Moniques kussens is gevestigd in Bladel, op een half uurtje rijden van Eindhoven. Monique’s kussens bleek in de loop der jaren niet meer dan een logisch gevolg op een ‘uit de hand gelopen hobby’. Al meer dan 35 jaar zit het werken met stoffen in het bloed. Zo’n 15 jaar geleden was daar de eerste klant met een bestelling voor tuinkussens. Deze eerste bestelling plantte een zaadje voor het later ‘Monique’s kussens’. Als naam van het bedrijf is gekozen voor de naam van eigenaresse. Hiermee wordt meteen duidelijk dat Monique’s kussens een bedrijf is dat graag op een persoonlijke manier werkt. Wij helpen onze klanten op een open, gezellige manier aan goed advies en houden van werken met korte lijnen.

Bent u op zoek naar een goed atelier dat u kussens op maat kan leveren in Eindhoven e.o.? Neem dan eens contact met ons op: 06 1442 9463. We kunnen zo goed als alle vormen en maten kunnen realiseren voor een betaalbare prijs.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.