Kussen op maat Den Bosch

Kwalitatief maatwerk voor niet standaard kussen

Kussens laten maken, of kussens op nieuw laten bekleden? In eigen atelier in de regio Den Bosch maken wij maatwerk kussens voor binnen en buiten.

Kussens hebben iets bijzonders. De juiste kussens zijn sfeermaker en stukjes aangename ‘comfortzone’ ineen. Helaas gaat het daar vaak mis. De kussens passen net niet lekker op de zitting, de vulling is te dun, de stof is kwalitatief niet je- van-het, of was dit wel, maar is inmiddels versleten of vies. Waar kussens niet goed hun werk (meer) doen, bieden wij met onze maatwerkkussens een passende oplossing. Wij maken kussens op maat voor levering in Den Bosch en omstreken, waaronder:

  • Loungekussen, wegzakkussens, plofkussen, luie relaxkussens
  • Tuinstoelkussens, ligbedkussens, (horeca) terrasstoelkussens
  • Camperkussens, bootkussens, caravankussens
  • Interieurkussens, outdoor kussens
  • Sier- en decoratiekussens
  • Bekleding voor matrassen
  • Opnieuw stofferen van kussens

Tuinkussens en loungekussens

Heerlijke kussens om het buitenleven nog aangenamer te maken. Heeft u zelf een loungeset gemaakt of laten maken en bent u op zoek naar passende kussens? Is de tuinset toe aan een nieuwe tuinkussens? Wilt u of de kinderen een heerlijk dik plofkussen om buiten op te chillen? De kussens die wij maken hebben een goede kwaliteit schuimvulling. De kussenovertrekken, die in veel kleuren en designs leverbaar zien, voorzien we van een rits zodat u de kussenhoezen eventueel zelf kunt wassen.

Kussens voor boot, camper of caravan

Camperkussens, bootkussens, caravankussens hebben vaak een bijzondere vorm en efficiënte maatvoering. Wij zorgen ervoor dat alles netjes past en de stoffering (voorzien van rits) tegen een stootje of spatje water kan.

Sierkussens

In ons atelier hebben we een grote collectie stoffen, die geschikt zijn voor. Heeft u zelf al een mooie stof gevonden voor uw sier- of decoratiekussens? Met veel zorg en aandacht maken wij er mooie kussens van. Voor thuis, maar ook voor de zakelijke omgeving. Bijvoorbeeld voor in de receptie, in restaurants en voor grandcafé ’s.

Meer over Monique’s kussens

Monique is al jaren dol op stoffen en wat je daarmee kunt maken. Eerst op het gebied van kleding, later in het maken van kussens. Met liefde voor het ambacht worden in eigen atelier maatwerk kussens gemaakt van mooie, kwalitatieve stoffen. Rekening houdend met de wensen van de klant zijn deze leverbaar in outdoor stoffen en stoffen voor binnen. Voor reinigingsgemak worden de kussens voorzien van een rits.
Bent u op zoek naar een goed atelier dat u kussens op maat kan leveren in Den Bosch e.o.? Neem dan eens contact met ons op: 06 1442 9463.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.