Caravankussens Tilburg

Caravankussens Tilburg

Monique’s maatwerk kussens; kwaliteit die wel goed zit

Bent u op zoek naar caravankussens voor levering in Tilburg van een bestemde hoogte, breedte, vorm of dikte? Wij kunnen deze voor u maken. Het atelier van Monique’s Kussens is gevestigd in Bladel op slechts een half uurtje met de auto vanaf Tilburg. Al meer dan 15 jaar maken wij maatwerk kussens voor caravans, campers en boten. Maar ook tuinkussens, loungekussens, sierkussens, matrassen en kussens voor instellingen, de horeca of speciale projecten worden in ons atelier vervaardigd.

  • Werd u het afgelopen kampeerseizoen niet vrolijk van uw caravankussens?
  • Is de bekleding van uw caravankussens verouderd, stuk of vies?
  • Biedt het binnenwerk van uw caravankussens onvoldoende steun tijdens het zitten of slapen?
  • Heeft u een gebruikte caravan of camper gekocht, en bent u op zoek naar een bedrijf dat u nieuwe, maatwerk caravankussens in de regio Tilburg kan leveren?
  • Heeft u uw stacaravan opgeknapt en passen de kussens nu niet bij het nieuwe interieur?

Er zijn redenen genoeg om uw tweede huis mooie nieuwe kussens te gunnen.

Caravankussens Tilburg

Nieuwe caravankussens, nieuw zit/ligcomfort…

Waarom genoegen nemen met minder zit- of ligcomfort of een stoffering die niet meer van deze tijd is? De caravan of camper is voor veel mensen een prettig toevluchtsoord; een tweede thuis dat niet alleen praktisch, maar ook gezellig moet zijn. Met nieuwe op maat gemaakte caravankussens geniet u nog meer van uw vakantieverblijf. Wij zijn een ambachtelijk werkend atelier dat caravankussens volledig naar wens maakt. Zoekt u een atelier voor échte maatwerk caravankussens in Tilburg e.o.? Monique’s kussens is een betrouwbaar adres voor:

  • Het maken van nieuwe caravankussens inclusief nieuw binnenwerk
  • Het herstofferen van caravankussens

Onze caravan/camperkussens

De kussens die wij maken zijn bestemd om jarenlang mee te gaan. We werken met stevige garen die zorgen voor stevige naden. Standaard voorzien wij stoffering van een rits waardoor u zelf heet tijk kunt wassen. De stoffen zijn van een uitstekende kwaliteit en blijvend kleur en vormvast wanneer het wasvoorschrift opvolgt. U heeft keus uit ruim 25 soorten kleuren en designs. Bekijk hier het stoffenprogramma.

Comfort

Camper- en caravankussens zijn multifunctioneel en zijn vaak zitkussen en matras ineen. Voor het binnenwerk van de kussens werken we met een goede kwaliteit schuim dat zowel zit- als ligcomfort biedt.

Bestelling caravankussens Tilburg

De beste tijd voor het bestellen van uw nieuwe caravankussens voor levering in Tilburg is buiten het kampeerseizoen. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u het daarop volgende seizoen start met nieuwe, perfect passende caravankussens. Heeft u een spoedklus, of in het seizoen een gebruikte caravan of camper gekocht en wilt u de kussens laten vervangen? Neem ook dan contact met ons op. We werken op een persoonlijke, servicegerichte wijze, en zullen altijd ons best doen uw opdracht zo snel mogelijk uit te voeren. Op onze website vindt u dan ook geen bestelformulier met een standaardmaten-keuzemenu. Nieuwe caravankussens in Tilburg? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 06 1442 9463, of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.