Caravankussens Eindhoven

Caravankussens Eindhoven

Alle maten caravankussens en keus uit vele effen en printstoffen

Er zijn tal van redenen waarom het tijd is de kussens van uw caravan of camper te vervangen. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe caravankussens in Eindhoven, dan is Monique’s Kussens hét atelier voor niet standaard, maatwerk caravankussens!

  • Heeft u zich dit kampeerseizoen geërgerd aan de verouderde stijl van uw caravankussens?
  • Zijn de overtrekken van uw caravankussens verouderd, versleten of vervuild?
  • Heeft u een mooie tweedehands caravan of camper gekocht, maar wilt u fris van start met nieuwe caravankussens?

Caravankussens Eindhoven

Maatwerk caravankussens Eindhoven

Monique’s Kussens is gevestigd in Bladel, onder de rook van Eindhoven. In ons atelier maken we sinds 15 jaar alle mogelijke kussens, sierkussens en matrassen. Voor onze klanten maken we maatwerk kussens voor thuis, voor in de tuin, voor binnen de kinderopvang, voor het (horeca)terras en voor boten, caravans en campers.

Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk. We hebben geen beperking in maten en vormen. Heeft u caravankussens voor levering in Eindhoven nodig van een bestemde hoogte, breedte, vorm of dikte? Wij maken het!

  • Caravankussens inclusief nieuw binnenwerk
  • Bestaande, verouderde caravankussens opnieuw stofferen
  • Maatwerk, dus altijd de perfecte pasvorm
  • Geen beperking in vorm, dikte of graad van de hoeken
  • Tijk voorzien van een rits
  • Ruim 25 soorten stoffering
  • Caravankussens Eindhoven afhalen bij ons atelier in Bladel, of thuisbezorgd

Binnenwerk caravankussens

Aan het binnenwerk van caravankussens worden hoge eisen gesteld. Vaak fungeert het kussen overdag als kussen voor een zitbank en ’s avonds als matras. Dit betekent dat caravankussens een binnenwerk nodig hebben dat aangenaam zit en gelijktijdig voldoende ondersteuning biedt voor een ontspannen nachtrust. Wij voorzien caravankussens van een goede kwaliteit schuim, leverbaar in verschillende hoogtes.

Stoffering

Voor de stoffering heeft u keus uit meer dan 25 kleuren en designs. Ook all weather caravankussens kunnen we voor u verzorgen. De kussens die wij maken hebben (tenzij u dit niet wenst) altijd een rits, zodat u de kussenovertrek zelf eenvoudig kunt verwijderen voor een wasbeurt. Bekijk hier het stoffenprogramma.

Bestelling caravankussens Eindhoven

Het vroege voorjaar, de winter en de herfst zijn dé maanden voor het laten maken van nieuwe caravankussens. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u het nieuwe kampeerseizoen met nieuwe, mooie caravankussens kunt starten. Omdat we bij Monique’s Kussens houden van een persoonlijke aanpak en graag volledig maatwerk leveren, vindt u op onze website geen bestelformulier met een maten-keuzemenu. We staan u graag persoonlijk te woord. Daarmee worden al uw vragen beantwoord, en heeft u direct contact met de mensen die uw caravankussens maken.

Nieuwe caravankussens in Eindhoven? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 06 1442 9463, of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.