Caravankussens Brabant

Caravankussens Brabant

Monique’s maatwerk kussens; kwaliteit die wel goed zit

Er op uit met de caravan of camper biedt veel vrijheid. Maar hoe zit het met het zit- en slaapcomfort? Caravankussens zijn alles behalve een decoratieve aanvulling op het interieur van uw caravan of camper. Goede caravankussens zijn essentieel om uitgerust van vakantie terug te komen. Is uw caravan (of uw rug) toe aan nieuwe caravankussens? Monique’s Kussens is een kleinschalig, persoonlijk atelier. Vanuit Bladel leveren wij maatwerk kussens, waaronder caravankussens voor levering in Brabant.

Caravankussens Brabant

7 tekenen dat nieuwe caravankussens een goed idee zijn!

  • Uw caravankussens bieden u onvoldoende (slaap)comfort
  • De bekleding is versleten, verkleurd of kapot
  • U heeft een gebruikte caravan gekocht en wilt graag nieuwe, frisse caravankussens
  • Het design van uw caravankussens is uit de mode geraakt
  • De kussens passen niet goed (meer) op hun plaats
  • U wilt graag caravankussens die u zelf eenvoudig kunt wassen
  • Uw wilt graag extra (sier)kussens voor uw caravan of camper

Voor al deze situaties is Monique’s kussens leverancier van comfortabele, goed passende maatwerk caravankussens in Brabant.

Caravankussens op maat gemaakt

Camper- en caravankussens zijn multifunctionele kussen die doorgaans als zitkussen en matras gebruikt dienen te worden. Voor het binnenwerk van de kussens gebruiken we een goede kwaliteit schuim dat zowel zit- als slaapcomfort biedt. Wij adviseren u graag verder over. Het tijk van al onze kussens hebben standaard een lange rits, zodat u het tijk zelf zonder veel moeite kunt afhalen en reinigen.

De stoffen in onze collectie zijn van een uitstekende kwaliteit en blijvend kleur en vormvast wanneer het wasvoorschrift opvolgt. U heeft keus uit ruim 25 soorten kleuren en designs. Ook waterafstotende ‘all weather’ stoffen zijn mogelijk. We zorgen voor stevige naden zodat de kussens uitstekend in vorm blijven en tegen een stootje kunnen. Benieuwd naar onze stoffen? Deze kunt u hier bekijken. Stofstaaltjes kunnen we op aanvraag versturen.

Bestelling maatwerk caravankussens Brabant

Wij werken op een persoonlijke, servicegerichte wijze en spreken uw bestelling zelf met u door. Bij ons vindt u dan ook geen online aanklik-menu. Ongeacht de maat, dikte, of schuine kant van de door u gewenste caravankussens, wij zullen altijd ons best doen om met de door ons gemaakte caravankussens aan uw verwachtingen te voldoen. Nieuwe caravankussens in Brabant nodig of wilt u meer weten over Monique’s kussens, onze mogelijkheden en/of werkwijze? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 1442 9463, of via het contactformulier op deze site.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.