Bootskussens Vinkeveen

Bootskussens Vinkeveen

Begin het vaarseizoen met nieuw bootskussens…

Zoekt u een bedrijf dat uw bootskussens kan leveren, repareren of kan voorzien van nieuwe stoffering? Bij Monique’s Kussens maken we alle mogelijke kussens in eigen atelier. Voor, na of tijdens het vaarseizoen nieuwe bootskussens? Met meer dan 15 jaar ervaring en keus uit 25 verschillende stoffen bieden wij maatwerk bootskussens in elke vorm en maat.

  • Bootkussens Vinkeveen afhalen of huis of in de haven bezorgd
  • (Lounge)bootskussens voor aan dek
  • Bootskussens voor in de kajuit
  • Bootsmatrassen
  • Keus uit veel kleuren/designs
  • Ook waterbestendige all weather bootskussens

Bootskussens Vinkeveen

Bootkussens zijn niet zomaar kussens….

Bootskussens hebben doorgaans een bijzondere afmeting en vorm. Ze dienen functioneel te zijn en tegen een stootje kunnen. Gelijktijdig moeten ze bij het bootinterieur passen.

In ons atelier maken we bootskussens op maat. Welke vorm u ook wenst, de kussens passen qua afmeting en uitstraling perfect passen bij uw maritieme interieur. Daarnaast maken we bootskussens/loungekussens die bedoeld zijn voor op het dek. Deze zijn geschikt voor elke type boot, van gezellige sloep tot luxe jacht. Voor de stoffering heeft u keus uit een veelheid aan kleuren en designs. De kussenvulling is van een goede kwaliteit schuim waardoor u gegarandeerd bent van kwalitatieve, functionele bootskussens.

Multifunctionele bootskussens Vinkeveen

Perfecte dagen op het water beginnen met een goede nachtrust. Van bootkussens wordt, net als aan caravankussens dan ook veel gevraagd. Bootskussens zijn vaak sierkussen, zitkussen en matras ineen. Onze bootkussens zijn daarom voorzien van een goede kwaliteit schuim. Overdag, maar ook ’s nachts bieden onze kussen het lichaam zit-en ligcomfort. Dankzij onze luxe stofkeus van goede kwaliteit zien ze er ook nog eens goed uit!

Sierkussens voor de boot

Zoekt u een bedrijf dat sierkussens voor de boot kan leveren in Vinkeveen? Uw bootskussens worden door ons in eigen atelier gemaakt. Alle maten en vormen zijn mogelijk; u bent bij ons nooit gevonden aan vastgestelde maten of vormen. Wanneer uw bestelling klaar is, kunt u uw bootskussens bij ons ophalen in Bladel. Liever uw bootskussens in Vinkeveen bezorgd krijgen? Levering thuis of in de haven verzorgen wij via PostNL.

Op maat gemaakte bootskussens

Bootkussen hebben een unieke vorm die precies bij de boot past. Elk bootkussen wordt door ons dan ook precies op de juiste maat gemaakt. Wilt u voor ‘s nachts extra comfort van uw bootskussens? Denk dan eens aan een extra matrastopper. Deze dunne matrassen laten zich makkelijk wegbergen, maar zijn opgerold ook een prettig steuntje in de rug.

All weather stoffering voor bootskussens

De kussens die wij maken zijn voorzien van een overtrek met rits. Dit maakt het zelf reinigen van de bootskussens eenvoudig. We bieden een ruime keus aan effen stoffen en designs. Zoekt u all weather bootskussens? Ook dit is mogelijk. Bekijk hier het stoffenprogramma voor bootskussens.

Nieuw vaarseizoen, nieuwe bootskussens

De herfst en winter zijn uitgelezen maanden om uw bestelling voor nieuwe bootskussens bij ons aan te melden. Dit is ruim op tijd om het volgende vaarseizoen met nieuwe bootskussens van start te gaan. Wij maken uitsluitend nieuwe bootskussens en verzorgen geen reparaties van overtrekken. Wel is het mogelijk om uw bestaande bootskussens door ons opnieuw te laten bekleden. Vraag ons naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 06 1442 9463, of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.