Bootskussens Ronde Venen

Bootskussens Ronde Venen

Op maat gemaakte bootskussens voor jachten, motorboten en sloepen

Of u nu bootskussens zoekt die slaapcomfort bieden in de kajuit of bootkussens wens voor zitcomfort aan dek of onderdeks, bij Monique’s Kussens maken we alle mogelijke bootskussens in eigen atelier.

  • Comfortabele bootskussens voor aan dek
  • Bootskussens passend bij het bootsinterieur
  • Bootskussens/matrassen
  • Goede kwaliteit stoffen en schuimvulling
  • Waterbestendige / All weather bootskussens
  • Nieuwe bekleding voor een modern bootsinterieur

Bootskussens Ronde Venen

Alle type bootkussens voor de pleziervaart

Bootskussens hebben een maatvoering die perfect aansluit op het interieur. Bij de maatvoering is het type boot leidend. Wanneer u ter aanvulling nieuwe bootskussens wenst, uw bestaande bootskussens wilt vervangen of bootskussens opnieuw wilt laten stofferen, gaat het daarom bijna altijd om maatwerk. Al ruim 15 jaar zijn we bij Monique’s Kussens gespecialiseerd in het maken van maatwerk kussens. We werken op een transparante, klantvriendelijke wijze omdat we geloven dat een prettig klantcontact belangrijk is. Vragen uw bootskussens om bijzondere afmetingen of stoffering? Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe bootskussens perfect aansluiten!

Maatwerk bootskussens Ronde Venen

We bieden keus uit minimaal 25 soorten stof en designs. Bekijk hier het stoffenprogramma. Ook al onze bootskussens zijn voorzien van een rits (tenzij u dit niet wenst uiteraard) zodat u het tijk zelf eenvoudig kunt reinigen. De kussenvulling is van een goede kwaliteit schuim, afgestemd op het gebruik. Uw maatwerk bootskussens voor levering in de Ronde Venen zijn geschikt als matras, als zitkussen of als sier/loungekussen.

Bootskussens in all weather stoffering

Voor de stoffering van de bootskussens biedt Monique’s Kussens een ruime keus aan effen stoffen en stoffen met prints. Deze zijn ook leverbaar in ‘all weather’ kwaliteit zodat uw bootskussens tegen spatwater of een regenbui kunnen.

Bestelling en levering bootskussens Ronde Venen

Wij maken nieuwe maatwerk bootskussens. Ook is mogelijk om uw bestaande bootskussens door ons opnieuw te laten bekleden. Nadat de kussens klaar zijn kunt u deze bij ons in Bladel ophalen. Vindt u dit te ver uit de buurt en wilt u uw bootskussens voor levering in de Ronde Venen liever thuis of in de haven bezorgd krijgen? Wij verzenden uw bootskussens dan met PostNL. Nieuwe bootskussens in de Ronde Venen? Vraag ons naar de mogelijkheden via telefoonnummer: 06 1442 9463, of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Bij Monique’s Tuinkussens kiest u zelf de kleur van de stof.
U heeft daarbij de keuze uit ruim 25 verschillende kleuren.

Download kleurenoverzicht 2020

Wilt u graag langskomen? Maak dan een afspraak met ons.